V mesecu marcu smo otroci četrte skupine vrtca prenočili v Turističnem nastavitvenem centru Peterlougu. Naša mala pustolovščina se je pričela v četrtek po zajtrku, ki smo ga imeli še v vrtcu in se nadaljevala vse do petka, ko smo se v času kosila vrnili nazaj v vrtec. Otroci so preživeli nepozabna dva dneva, polniva zabave in raziskovanja.

Najprej smo se ob prihodu razporedili v sobe in se malo razgledali naokrog. Kar hitro smo vzeli pot pod noge in odšli na pohod. Prijetno utrujeni smo se vrnili in že nas je čakalo okusno kosilo. Po kosilu smo odšli v sobe na kratek počitek. Po počitku smo se igrali na prostem vse do večerje. Po večerji smo skupaj z gospodom Bojanom pogledali v nebo in opazovali luno. Ogledali smo si tudi diaprojekcijo na temo astronomije. Sledilo je tuširanje in po tuširanju zabava v pižamah. Po zabavi smo se odpravili spat. Zjutraj so nam postregli okusen zajtrk, po zajtrku smo odšli še na bližnje župnišče in si še enkrat ogledali živali. Po prihodu nazaj v vrtec smo pojedli kosilo in po počitku odšli domov.

Hvala staršem za zaupanje in podporo pri naši nočni pustolovščini. Zagotavljamo vam, da so se otroci imeli čudovito in so polni nepozabnih spominov.

(Skupno 9 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost